Rýžová kaše Sweet & Salty

Kód: Z8472_C29596
189 Kč
Skladem
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
2.10.2023
Možnosti doručení
Jemná rýžová kaše v oblíbené sladkoslané příchuti s karamelem, kousky kešu a bílou čokoládou.

Detailní informace

Široký výběr pro sportovce i rekreanty
Široký výběr
pro sportovce i rekreanty
Ověření výrobci sportovní a zdravé výživy
Ověření výrobci
sportovní a zdravé výživy
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
stačí nás kontaktovat

Detailní popis produktu

Jemná rýžová kaše v oblíbené sladkoslané příchuti Sweet and Salty Vám dodá po ránu energii, je jednoduchá na přípravu a sladká tak akorát. Obsahuje vše, co po ránu potřebujete. Rýži, karamel, kousky kešu a bílou čokoládu se špetkou soli. Dopřejte si, neskutečná dobrota! Instantní sypká směs z obilovin na přípravu rýžové kaše. [zbozi:8473,8701]

  • bez lepku

Příprava:

  • 50 g směsi vysypte do misky a zalijte cca 100 ml horké vody, mléka nebo rostlinné náhrady mléka
  • zamíchejte a nechte 1 minutu odstát

Tabulka nutričních hodnot:

100 g50 g
energetická hodnota1779 kJ/425 kcal889 kJ/212 kcal
bílkoviny11 g5,5 g
sacharidy61 g30 g
- z toho cukry19 g9,5 g
tuky15 g7,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny6 g3 g
vláknina1 g0,5 g
sodík1 g0,5 g

Složení:

Sweet & salty

  • extrudovaná rýže 52,5 % (rýžová mouka), karamelový prášek 17 %, (sušené odstředěné mléko, syrovátka, cukr, máslo), jádra kešu ořechů zlomky 15 %, bílá čokoláda s karamelem 15 % (kakaové máslo, cukr, plnotučné sušené mléko, laktóza, sušená syrovátka, odstředěné sušené mléko, karamelizovaný cukr 2 %, emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, jedlá sůl), jedlá sůl 0,5 %

Upozornění:

Určeno k přímé konzumaci. Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před teplem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kaše, vločky, müsli
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: