Sušené maso ForPro® - 25 g, peppered

Kód: Z8031_C28470
79 Kč
Skladem
Velikost
Barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
27.2.2024
Možnosti doručení
Pouze to nejlibovější maso s jemnou chutí a vysokým obsahem bílkovin.

Detailní informace

Široký výběr pro sportovce i rekreanty
Široký výběr
pro sportovce i rekreanty
Ověření výrobci sportovní a zdravé výživy
Ověření výrobci
sportovní a zdravé výživy
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
stačí nás kontaktovat

Detailní popis produktu

Udržujte díky hovězímu masu s nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem bílkovin svou stravu bohatou na bílkoviny. Perfektní jídlo před i po tréninku nebo jako svačina během dne. Sušené maso je nabité chutí a obsahuje 53 % bílkovin. Používány jsou pouze špičkové suroviny, jejichž základem je nejlibovější maso s jemnou chutí a vysokým obsahem bílkovin. Snadno se zařadí do jakéhokoliv typu stravy. Skvělý způsob, jak doplnit kvalitní plnohodnotné bílkoviny.

✅ vysoký obsah bílkovin ✅ nízký obsah sacharidů a tuků ✅ snack bez výčitek

Hovězí sušené maso ForPro® High Protein Beef Jerky je vyrobeno metodou sušení, která sahá více než 2000 let zpět. Jedná se o jednu z nejstarších metod konzervování potravin, díky které je zajištěno, že budete mít vždy po ruce nejkvalitnější zdroj bílkovin, kdykoliv budete potřebovat. [o-znacce-forpro] [soutez-forpro]

Sušené maso High Protein Beef Jerky:

  • sušené a uzené prémiové hovězí maso
  • vysoký obsah bílkovin
  • nízký obsah sacharidů a tuků
  • certifikováno HACCP
  • k okamžité konzumaci

Sušené maso je vyrobeno v souladu s přísnými předpisy a pokyny pro zpracování potravin, jako je použití ochranné atmosféry a kvalitního obalového materiálu.

Tabulka nutričních hodnot:

100 g
hovězí original, peppered, chilli hovězí teriyaki
energetická hodnota1283 kJ/305 kcal1235 kJ/293 kcal
bílkoviny52,9 g 52,9 g
sacharidy5,8 g4,5 g
- z toho cukry5,6 g 4,3 g
tuky5,4 g5,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny2,4 g2,4 g
vláknina10,6 g7,4 g
sůl6 g5,8 g
25 g
hovězí original, peppered, chilli hovězí teriyaki
energetická hodnota321 kJ/76 kcal1365 kJ/322 kcal
bílkoviny13,2 g60 g
sacharidy1,5 g16 g
- z toho cukry1,4 g14 g
tuky1,4 g1,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,6 g 0,9 g
vláknina2,7 g2,6 g
sůl1,5 g2 g

Složení:

Hovězí - original

  • hovězí maso, sójová omáčka Kikkoman (voda, sójové boby, pšenice, sůl), červený vinný ocet, česnek, konzervanty (sůl, dusitan sodný), cibule, hnědý cukr, černý pepř, antioxidant erythorban sodný, bobkový list, kajenský pepř, zázvor
  • na 100 g sušeného masa použito 260 g čerstvého

Hovězí - peppered

  • hovězí maso, sójová omáčka Kikkoman (voda, sójové boby, pšenice, sůl), červený vinný ocet, česnek, konzervanty (sůl, dusitan sodný), cibule, hořčičné semínko, hnědý cukr, černý pepř, zelený pepř, antioxidant erythorban sodný, bobkový list, sečuánský pepř, zázvor
  • na 100 g sušeného masa použito 260 g čerstvého

Hovězí - chilli

  • hovězí maso, sójová omáčka Kikkoman (voda, sójové boby, pšenice, sůl), červený vinný ocet, česnek, konzervanty (sůl, dusitan sodný), cibule, chilli vločky se semínky, hnědý cukr, černý pepř, antioxidant erythorban sodný, bobkový list, kajenský pepř, zázvor
  • na 100 g sušeného masa použito 260 g čerstvého

Hovězí - teriyaki

  • hovězí maso, sójová omáčka Kikkoman teriyaki [voda, sójové boby, pšenice, sůl, víno (obsahuje oxid siřičitý), cukr, lihový ocet, extrakty z koření, cibule, česnek], červený vinný ocet, česnek, konzervanty (sůl, dusitan sodný), cibule, hnědý cukr, černý pepř, antioxidant erythorban sodný, bobkový list, kajenský pepř, sečuánský pepř, zázvor
  • na 100 g sušeného masa použito 260 g čerstvého

Upozornění:

Baleno v ochranné atmosféře. Krystaly soli (bílý film) přítomné na mase nejsou na závadu. Skladujte na suchém a chladném místě, ne v lednici. Chraňte před slunečním zářením. Spotřebujte do 24 hodin od otevření.

Doplňkové parametry

Kategorie: Maso
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: