MyProtein Maltodextrin 5000 g
Kód: MYP125Detailní popis produktu
MyProtein Maltodextrin 5000 g
Maltodextrin je polysacharid získaný ze škrobu prostřednictvím částečné hydrolýzy.
Maltodextrin je polysacharid získaný ze škrobu prostřednictvím částečné hydrolýzy. Přestože se jedná o složitý sacharid, jeho hodnota glykemického indexu se nachází těsně pod jednoduchými sacharidy jako je např. dextróza. Maltodextrin je vhodný pro každého, kdo chce zvýšit příjem sacharidů během dlouhé fyzické zátěže.
MyProtein Maltodextrin v bodech
- Vhodný jako příjem sacharidů během fyzické zátěže
- Polysacharid získaný ze škrobu
- GI těsně pod jednoduchými sacharidy
Doporučené dávkování
- Sacharidy přispívají k obnovení svalové tkáně po vysoce intenzivním tréninku.
- Proto je pro doplnění svalového glykogenu doporučeno přidat 1 odměrku (cca 35 g) do 150-250 ml vody nebo oblíbeného nápoje během 4 hodin po cvičení.
- Příznivého účinku dosáhnete konzumací sacharidů z více zdrojů při celkovém příjmu 4 gramy na 1 kilogram tělesné hmotnosti, v dávkách v průběhu prvních 4 hodin a ne později než 6 hodin po tréninku.
Nutriční informace
100 g | 50 g | |
Energetická hodnota | 1700 kJ / 400 kcal | 850 kJ / 200 kcal |
Tuky | 0 g | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g | 0 g |
Sacharidy | 100 g | 50 g |
- z toho cukry | 0 g | 0 g |
Bílkoviny | 0 g | 0 g |
Sůl | <0,01 g | <0,01 g |
Složení
- 100 % maltodextrin.
Informace
- Doplněk stravy.
- Vhodné pro sportovce.
- Není určeno jako náhrada pestré stravy.
- Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
- Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.
- Ukládejte mimo dosah dětí.
- Vhodné pro vegany a vegetariány.
- Bez lepku.
- Uchovávejte na suchém, chladném místě mimo dosah slunečního záření.
- Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka a vejce.
Výrobce: Hut com Ltd., Meridian House, CW97RA Cheshire, United Kingdom
Doplňkové parametry
Kategorie: | Maltodextrin |
---|---|
Hmotnost: | 5.15 kg |
Dieta bez laktozy: | Bez laktózy |
Forma: | sypké |
Gramáž: | 5000 g |
Výrobce: | MyProtein |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.