Vaříme bez hladových potravin (Hélène Comlanová)

Kód: Z7519_C26792
256 Kč
Skladem
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
3.10.2023
Možnosti doručení
Hélène Comlanová 40 receptů s nízkým glykemickým indexem.

Detailní informace

Široký výběr pro sportovce i rekreanty
Široký výběr
pro sportovce i rekreanty
Ověření výrobci sportovní a zdravé výživy
Ověření výrobci
sportovní a zdravé výživy
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
stačí nás kontaktovat

Detailní popis produktu

Upravte svou váhu, získejte pocit vitality, braňte se vzniku cukrovky a kardiovaskulárních nemocí – za stravu s nízkým glykemickým indexem Vám tělo poděkuje. Stává se Vám, že se nacpete k prasknutí, ale po chvíli si Vaše tělo žádá další jídlo? Saháte-li po tzv. „hladových potravinách“ s vysokým glykemickým indexem, přinese Vám to chvilkové uspokojení a rychlý nárůst hladiny cukru v krvi, tělu však neprospějete. Proto byste raději měli volit potraviny s nízkým glykemickým indexem. V této knize naleznete 40 receptů na nízkoglykemické dobroty zahrnující studená jídla, hlavní chody i lahodné sladké dezerty, které si můžete dopřát zcela bez výčitek svědomí. [zbozi:8962,7270,7766,8365,8679,8527]

Tvrdé desky, vázaná vazba. Záložka.

Když zvolíte jídla, která mají glykemický index nižší nebo potraviny správně zkombinujete a připravíte, zůstanete sytí a spokojení po delší dobu, což se projeví na Vašem zdraví, pohodě i vzhledu.

Kromě krátkého teoretického úvodu a přehledné tabulky uvádějící glykemický index různých potravin zde naleznete 40 receptů na dobroty zahrnující studená jídla, hlavní chody i lahodné sladké dezerty.

Základní údaje o knize:

  • úplný název: Vaříme bez hladových potravin
  • autor: Hélène Comlanová
  • nakladatelství: CPress
  • rok vydání: 2020
  • počet stran: 112
  • rozměr: 167 x 225 mm
  • typ: pevná vázaná bez přebalu matná (laminovaný potah), záložka

Doplňkové parametry

Kategorie: Výživa
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: