Zákaznická podpora:info@fitnessgym.cz

Purasana Acai Berry Powder BIO 100 g

Kód: PUR001
Značka: Purasana
617 Kč –15 %
Purasana Acai Berry Powder BIO 100 g
617 Kč –15 % 525 Kč
Momentálně nedostupné
Jeden z nejvýživnějších druhů ovoce na světě, který je přirozeným zdrojem řady živin, fytonutrientů a antioxidantů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Purasana Acai Berry Powder BIO 100 g

Acai Berry Powder BIO (Prášek z bobulí Acai). Maximální zachování živin v certifikované kvalitě BIO.
Hroznům podobné bobule acai rostou na březích Amazonky, kde se jim daří díky úrodné a na živiny bohaté půdě deštného pralesa. Jakmile dozrají, zpracují se na jemný fialový prášek. Jsou považovány za jeden z nejvýživnějších druhů ovoce na světě, který je přirozeným zdrojem řady živin, fytonutrientů a antioxidantů.

Mají jedinečnou, velmi specifickou chuť, jsou ideální k rozpuštění v pomerančových džusech nebo jiné ovocné šťávě, k přidání do palačinek, chleba nebo koláči, smoothies, koktejlu nebo salátu. Lze míchat s jogurtem, tvarohem, dezerty, ovesnou kaší nebo jinými snídaňovými jídly.

Použití

Rozmíchejte ve vodě, džusu, smoothie nebo přidávejte do jogurtu, cereálií apod.

Nutriční informace

100 g
Energetická hodnota 2.164 kJ / 541 kcal
Tuky 54 g
  Z toho nasycené mastné kyseliny 15 g
Sacharidy 32 g
  Z toho cukry 1,7 g
Vláknina 27 g
Bílkoviny 9,8 g
Sůl* 0,16 g
Další složky
Vitamín E 12,7 mg (105,8% RHP**)
Draslík 715 mg (35,7% RHP**)
Vápník 345 mg (43,1% RHP**)
Hořčík 174 mg (46,4% RHP**)

*Sůl je obsažena v potravině výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
**Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).

Složení

  • 100% plody açai (Euterpe oleracea) sušené lyofilizací v prášku z Brazílie.

Informace

  • 100% BIO sušené ovoce.

Výrobce: Purasana bvba, Heulestraat 104, 8560 Gullegem, Belgium

Doplňkové parametry

Kategorie: Antioxidanty
Hmotnost: 0.12 kg
Forma: sypké
Gramáž: 100 g
GramážDetail: 100 g
Výrobce: Purasana

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: