Soma Cordyceps soma tinktura BIO 30 ml
Kód: SOM007Související produkty
Detailní popis produktu
Soma Cordyceps soma tinktura BIO 30 ml
O našich Cordyceps: Cordyceps militaris pěstujeme v naší laboratoři ve Finsku. Zajišťujeme, že náš substrát je organický a v nejvyšší kvalitě pro dosažení maximálních hladin kordycepinu. Při výrobě Cordyceps jsme schopni upravit úrovně světla, kmeny a metody pěstování, abychom zajistili nejvyšší kvalitu a konzistenci. Nepěstujeme ophiocordyceps sinensis, protože neobsahují sloučeninu kordycepinu.
O našem extrakčním procesu: Sušený Cordyceps extrahujeme dvakrát v poměru 1:20. Tím je zajištěno, že každá láhev tekutého extraktu je velmi účinná se všemi důležitými léčivými extrahovanými sloučeninami.
Mezi zajímavé sloučeniny v Cordyceps patří:
- Cordycepin
- Uridin
- Adenosin
- Beta-glukany
- Guanosin
Doporučené dávkování
- Tinktury KÄÄPÄ Health jsou unikátní extrakty z hub.
- Vždy začínejte s menšími dávkami a postupně zvyšujte.
- Doporučená maximální denní dávka je 2 ml.
- Vzhledem k tomu, že jsou naše výtažky silné, doporučujeme každé tři měsíce týdenní pauzu.
- Vezměte na vědomí - tato tvrzení by neměla být interpretována jako seznam lékařských tvrzení.
- Neberte do 4 hodin spánku, protože Cordyceps ovlivňuje přirozenou mozkovou produkci melatoninu.
Nutriční informace
Obsah v 1 dávce (2 ml) | Obsah v balení 50 ml | |
---|---|---|
Cordyceps | 700 mg | 17.500 mg |
Složení
- Extrakt z houby Cordyceps (Cordyceps sp.), voda a alkohol (25% extrakt).
Informace
- Doplněk stravy
- Nenahrazuje vyváženou pestrou stravu.
- Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.
- Ukládejte mimo dosah dětí a zvířat.
- Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
- Skladujte na suchém, chladném a tmavém místě.
Výrobce: KÄÄPÄ Biotech Oy, Askersintie 62, Mustio, Finsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Dieta BIO: | BIO |
Forma: | tekuté |
Objem: | 30 ml |
ObjemDetail: | 30 ml |
Výrobce: | Soma |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.