Soma Shiitake soma tinktura BIO 30 ml

Kód: SOM001
Akce
Značka: Soma
649 Kč –17 %
Soma Shiitake soma tinktura BIO 30 ml
649 Kč –17 % 540 Kč
Skladem poslední kus
Můžeme doručit do:
3.12.2020
Shiitake (Lentinula edodes) český název Houževnatec jedlý a obsahuje vysoký podíl minerálů, vitamínů a aminokyselin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Soma Shiitake soma tinktura BIO 30 ml

Shiitake pěstujeme venku na naší farmě v Karjalohja ve Finsku. Toto je 1000 let stará japonská technika. Tím je zajištěno, že se používají plodnice nejvyšší kvality. Na jaře naočkujeme břízy a následující rok Shiitake kolonizuje poleno a plody. Používáme vysoce kvalitní komerční kmeny z Japonska.

O našem extrakčním procesu: Sušené Shiitake dvakrát extrahujeme v poměru 1:20. Tím je zajištěno, že každá láhev tekutého extraktu je velmi účinná se všemi důležitými léčivými sloučeninami extrahovanými. Mezi zajímavé sloučeniny v Shiitake patří:

  • Beta-glukany
  • Eritadenin
  • Steroly

Doporučené dávkování

  • Tinktury KÄÄPÄ Health jsou unikátní extrakty z hub.
  • Vždy začínejte s menšími dávkami a postupně zvyšujte.
  • Doporučená maximální denní dávka je 2 ml.
  • Vzhledem k tomu, že jsou naše výtažky silné, doporučujeme každé tři měsíce týdenní pauzu.
  • Vezměte na vědomí - tato tvrzení by neměla být interpretována jako seznam lékařských tvrzení.

Nutriční informace

Obsah v 1 dávce (2 ml) Obsah v balení 50 ml
Shiitake 1000 mg 25000 mg

Složení

  • Extrakt z houby Shiitake (Lentinula edodes), voda a alkohol (25% extrakt).

Informace

  • Doplněk stravy
  • Nenahrazuje vyváženou pestrou stravu.
  • Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.
  • Ukládejte mimo dosah dětí a zvířat.
  • Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
  • Skladujte na suchém, chladném a tmavém místě.

Výrobce: KÄÄPÄ Biotech Oy, Askersintie 62, Mustio, Finsko

Doplňkové parametry

Kategorie: Shiitake
Hmotnost: 0.12 kg
Dieta BIO: BIO
Forma: tekuté
Objem: 30 ml
ObjemFiltr: 30 ml
Výrobce: Soma

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: