Speyside Lososové Jerky 30 g

Kód: SPE001_MORSKA-SUL-CERNY-PEPR SPE001_SLADKE-CHILLI-PEPR Zvolte variantu
Novinka
119 Kč –17 %
Speyside Lososové Jerky 30 g
119 Kč –17 % 99 Kč
Skladem >5 ks Skladem >5 ks Zvolte variantu
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
26.4.2021 26.4.2021 Zvolte variantu
Plátky lososa - marinované, uzené a pomalu vařené. Vyrobené v udírně na břehu řeky Spey. Naše Jerky jsou připravovány ručně z chovu atlantického lososa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Speyside Lososové Jerky 30 g

Plátky lososa - marinované, uzené a pomalu vařené. Vyrobené v udírně na břehu řeky Spey. Naše Jerky jsou připravovány ručně z chovu atlantického lososa.

Nutriční informace

100 g
Energetická hodnota 1656 KJ / 395 Kcal
Tuky 19,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 3,4 g
Sacharidy 25,5 g
- z toho cukry 23,1 g
Bílkoviny 30,1 g
Sůl 3,9 g

Složení

  • Losos (RYBA) (na 100 g lososového Jerky bylo použito 200 g lososa), třtinový cukr, sójová omáčka (SÓJOVÉ boby, voda, sůl, ocet), jablečný ocet, mořská sůl, tapiokový škrob, černý pepř, sušený česnek, sušená cibule, cukr, sušená červená paprika, sušená zelená paprika. Antioxidanty: askorban sodný, Konzervanty: dusitan sodný.

Informace

  • Potravina
  • Alergeny jsou ve složení označeny TUČNĚ/VELKÝM PÍSMEM.
  • Balení obsahuje absorbér kyslíku (nekonzumujte).
  • Skladujte v chladu a suchu. Po otevření ihned spotřebujte. Není nutné uchovávat v chladničce.
  • Přestože jsme věnovali velkou pozornost k odstranění všech kostí, dbejte opatrnosti, některé mohly uniknout naší pozornosti.
  • Bambusové hůlky jsou přírodní materiál a můžou obsahovat třísky. Nejedná se o hračku. Dbejte zvýšené opatrnosti.

Výrobce: New World Foods (Europe) Ltd., Oakland Farms, Church Lane, Moor Monkton, York, YO26 8LA, Velká Británie

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené maso
Gramáž: 30 g
GramážDetail: 30 g
Pohlaví: Pro muže i ženy
PříchuťVar: mořská sůl - černý pepř, sladké chilli - pepř
Výrobce: Speyside Smokehouse

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: