Zákaznická podpora:info@fitnessgym.cz

Vitargo Pure 5000 g

Kód: VIT008
Akce
Značka: Vitargo
1 999 Kč –15 %
Vitargo Pure 5000 g
1 999 Kč –15 % 1 699 Kč
Skladem za 1-2 dny
Můžeme doručit do:
22.9.2020
Sacharidový nápoj bez přídavku umělých sladidel pro suplementaci před nebo během výkonu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vitargo Pure 5000 g

Vitargo Pure je sacharidový nápoj bez přídavku umělých sladidel pro suplementaci před nebo během výkonu. Lze ho konzumovat až 3350 kJ/800 kcal během hodiny podle intenzity tréninku. Vitargo® Pure je zcela bez přídavku sladidel nebo aromat, lze jej dochutit na příklad Stevia kapkami. Můžete jej užít i po tréninku v kombinaci s vaším oblíbeným proteinem nebo v období 2-3 dnů před závodem pro doplnění tělesných zásob glykogenu. Vitargo je unikátní, patentovaný vysokomolekulární sacharid s nulovým obsahem cukru, vyrobený ve Švédsku. Speciální struktura Vitarga v kombinaci s optimální osmolalitou je garancí lehké stravitelnosti a maximální využitelnosti. Originální produkty Vitargo od přímého výrobce jsou garancí jasného původu a nejvyšší kvality.

CO JE VITARGO

  • THE BEST IN THE WORLD - Vitargo je revoluční, lehce stravitelný zdroj energie využívaný nejen olympijskými a elitními atlety, ale také miliony sportovců na všech kontinentech.
  • MADE IN SWEDEN = GMO free patentovaná forma komplexních sacharidů (speciální frakce amylopektinu) s unikátními vlastnostmi. Ideální molekulární struktura, která je téměř identická s molekulární strukturou svalového glykogenu (tím se odlišuje od standardních forem maltodextrinů, cyklických dextrinů s rozvětveným řetězcem atd.).
  • SUGAR FREE = Vitargo neobsahuje aditivum jednoduchých cukrů, neobsahuje stopy lepku a je 100% kosher.
  • DÁVKOVÁNÍ PŘED, BĚHEM i PO VÝKONU = Vitargo nezatěžuje žaludek a vstřebává se cca do deseti minut.
  • Vitargo je klinicky testováno s následujícími výsledky: Vitargo zvyšuje hladinu glykogenu o 70% rychleji a o 77% více než standardní sacharidové kombinace a 2,3× prochází rychleji žaludkem, a to bez zažívacích problémů.
  • Vitargo je vhodným transportním médiem pro další účinné látky jako jsou volné  aminokyseliny, kreatin, arginin a další, jejichž účinek výrazně znásobuje.
  • 100% ORIGINAL = originální Vitargo přímo od výrobce je garancí jasného původu a kvality, žádné mezičlánky. Originální Vitargo je navíc ve všech vyšších gramážích baleno do speciálních ochranných sáčků po 1 kg (2 kg balení tak obsahuje 2 sáčky, 5 kg pět sáčků atd.).

Proč Vitargo®?

Volba produktu z řady Vitargo záleží na typu vašeho tréninku. Většina lidí volí díky rychlému vstřebání z žaludku do těla před závodem i po něm základní Vitargo. Pokud se věnujete vytrvalostnímu sportu, bude pro vás nejlepší Vitargo s elektrolyty a to i během výkonu díky rychlému trávení a okamžitému nárůstu energie. Při silovém tréninku se nejvíce osvědčí Vitargo v kombinaci s kreatinem, pro rekonvalescenci po cvičení zase Vitargo v kombinaci s proteinem.

Palivo před výkonem

20-60 minut před výkonem pijte Vitargo. Z žaludku se vstřebá během deseti minut. Je však třeba pamatovat na to, že někteří jedinci se potřebují cítit připravení a plní energie 20 minut před závodem, zatímco jiní už 30-45 minut před výkonem.

Palivo během výkonu

Při výkonu delším než 90 minut se vyplatí doplňovat zdroj energie přibližně každých 45-60 minut. Pokud chcete oddálit moment vyčerpání energie a být takzvaně napřed - tedy doplnit Vitargo ještě před vyčerpáním zásob energie - můžete doplňovat během výkonu po cca 20 minutách.

Palivo po výkonu

Po výkonu užijte Vitargo spolu proteinem co nejdříve (ještě před jídlem) pro doplnění paliva, regeneraci a růst. Jedinci s velmi vysokým příjmem sacharidů a bílkovin si mohou později dát ještě jednu dávku Vitarga s proteinem.

Kdy suplementovat

 Před aktivitou  Během aktivity  Po aktivitě
 Naplnění glykogenu  Sport drink  Regenerace
 Vitargo® Pure  X X X
 Vitargo® Carboloader  X X X
 Vitargo® + Electrolyte  X X
 Vitargo® Post X

Produkce - garance kvality

Špičkově kvalitní 100% přírodní škrob Vitargo je patentovanou formou komplexních sacharidů (speciální frakce amylopektinu) s unikátními vlastnostmi. Má ideální molekulární strukturu, která je téměř identická s molekulární strukturou svalového glykogenu (tím se odlišuje od standardních forem maltodextrinů, cyklických dextrinů s rozvětveným řetězcem atd.).

Patentovaný škrob Vitargo pochází ze speciálně vybraných a striktně non-GMO farem na jihovýchodě Švédska. Ty jsou vlastněny přímo farmáři, nikoli korporacemi. Produkce probíhá pod dohledem počítačů a je neustále kontrolována, aby byla zajištěna nejvyšší možná kvalita.

Prášek Vitargo je vyráběn v rámci uzavřeného systému. To znamená, že z produkce jde přímo do balení. Továrna zpracovávající Vitargo také produkuje pouze škrob. Neexistuje tedy žádné riziko kontaminace. Každá vyprodukovaná šarže je mimo to testována v akreditované laboratoři.

Kvalita a certifikace

- Zakázané látky - všechny produkty mají laboratorní certifikaci na absenci zakázaných substancí.

- Garance kvality - Certifikace dle HACCP zaručuje bezpečnost vyráběných potravin a prevenci distribuce nebezpečných produktů. Systém HACCP je součástí standardu BRC.
Továrna má také IPM systém (Integrated Pest Management) a neustále udržuje pracovní prostředí bez škůdců za pomoci preventivních opatření a absolutně minimálního užití pesticidů. Trvalá práce se systémem IPM vyřazuje riziko hygienických problémů.

- Produkce a zpracování - kontrola kvality výroby je zajištěna díky těmto certifikacím (továrna Lyckeby Starch AB):

  • ISO 9001, od roku 1991
  • ISO 14001, od roku 1998
  • ISO 50001, od roku 2006
  • Non-GMO, od roku 2013
  • FSSC 22000
  • Halal, Kosher
  • Certifikát National Veterinary Institute, SVA, since 2005

Doporučené dávkování

  • Návod k přípravě: Rozpusťte 72 g (1 porce = cca 2,5 odměrky) v 600 ml vody. Postup: Rozpouštějte 72 g ve 200 ml vody 30 s, po rozpuštění doplňte do konečného objemu (500-600 ml).
  • Návod k použití: pijte jako sportovní nápoj před nebo během intenzivního tréninku či závodu, nebo jako přípravu před závodem: 1-2 porce denně dva až tři dny před závodem. V průběhu jedné hodiny konzumujte maximálně množství odpovídající energetické hodnotě 3350 kJ/ 800 kcal v závislosti na intenzitě a délce trvání tréninku (závodu).

VITARGO® PODROBNÉ DÁVKOVÁNÍ

1/ Kulturistika, kalistenika a silové sporty

ENERGIE PŘED VÝKONEM

V případě nadměrné zátěže během dne, velkého pracovního vytížení atd., je vhodné zařadit před výkonem lehce stravitelnou energii. Rozmixujte jednu dávku (72 g) Vitargo Pure, nebo Vitargo Carboloader v 500-600 ml vody a popíjejte 30-45 minut před zahájením tréninku.

REGENERACE PO VÝKONU

Bezprostředně po tréninku, dříve než jdete do sprchy, dávkujte Vitargo Post (100 g) - rozmixujte v 600 ml vody. Urychlíte tak významně regeneraci. V případě, že nechcete používat umělá sladidla, rozmixujte Vitargo Pure (72 g) v 500-600 ml vody. Nápoj lze obohatit o protein, např. MyoTec Undenatured WPI (25 g).

2/ Kolektivní a míčové sporty (fotbal, hokej, házená, basketbal, volejbal, tenis..)

VYTVOŘENÍ ENERGETICKÝCH ZÁSOB PŘED ZÁPASEM / VÝKONEM

  • Jeden den před zápasem: Rozmixujte jednu dávku (72 g) Vitargo Pure, nebo Vitargo Carboloader v 500-600 ml vody. Vypijte celkem dvě dávky během dne mezi jídly.
  • V den zápasu: Rozmixujte jednu dávku (72 g) Vitargo Pure, nebo Vitargo Carboloader v 500-600 ml vody a popíjejte 30-45 minut před zahájením zápasu.

ENERGIE BĚHEM ZÁPASU / VÝKONU

Rozmixujte Vitargo +Electrolyte (72 g) v 500-600 ml vody. V případě, že nechcete používat umělá sladidla, rozmixujte Vitargo Pure (72 g) v 500-600 ml vody a přidejte 1 až 2 tablety High5 Zero Neutral. Tyto instrukce jsou pro okolní teplotu 20 až 30 stupňů Celsia, je-li teplota vyšší přidejte 100 ml vody k uvedené hodnotě, je-li teplota pod 20 stupňů, uberte 100 ml vody.

REGENERACE PO ZÁPASE / VÝKONU

Bezprostředně po zápase, dříve než jdete do sprchy, dávkujte Vitargo Post (100 g) - rozmixujte v 600 ml vody. Urychlíte tak významně regeneraci. V případě, že nechcete používat umělá sladidla, rozmixujte Vitargo Pure (72 g) a MyoTec Undenatured WPI (25 g) v 600 ml vody.

3/ Vytrvalostní disciplíny (cyklistika, běh, triatlon, maraton..)

VYTVOŘENÍ ENERGETICKÝCH ZÁSOB PŘED ZÁVODEM

  • Dva dny před závodem: Rozmixujte jednu dávku (72 g) Vitargo Pure, nebo Vitargo Carboloader v 500-600 ml vody. Vypijte celkem dvě dávky během dne mezi jídly.
  • Jeden den před závodem: stejný postup
  • V den závodu: Rozmixujte jednu dávku (72 g) Vitargo Pure, nebo Vitargo Carboloader v 500-600 ml vody a začněte popíjet 30-60 minut před zahájením výkonu.

BĚHEM ZÁVODU

Rozmixujte Vitargo +Electrolyte (72 g) v 500-600 ml vody. V případě, že nechcete používat umělá sladidla, rozmixujte Vitargo Pure (72 g) v 500-600 ml vody a přidejte 1 až 2 tablety High5 Zero Neutral. Tyto instrukce jsou pro okolní teplotu 20 až 30 stupňů Celsia, je-li teplota vyšší přidejte 100 ml vody k uvedené hodnotě, je-li teplota pod 20 stupňů, uberte 100 ml vody. Vitargo může být konzumováno v množství 3.350 kJ/ 800 kcal za hodinu, a to v závislosti na délce a intenzitě výkonu.

REGENERACE PO UKONČENÍ ZÁVODU

Bezprostředně po zápase, dříve než jdete do sprchy, dávkujte Vitargo Post (100 g) - rozmixujte v 600 ml vody. Urychlíte tak významně regeneraci. V případě, že nechcete používat umělá sladidla, rozmixujte Vitargo Pure (72 g) a MyoTec Undenatured WPI (25 g) v 600 ml vody.

Nutriční informace

 Počet dávek v balení:27×72 g  100 g  72 g*
 Energetická hodnota  1600 kJ/370 kcal  1150 kJ/270 kcal
 Tuky  0 g  0 g
 Z toho nasycené mastné kyseliny  0 g  0 g
 Sacharidy  91,7 g  66 g
 Z toho cukry  0 g  0 g
 Z toho škrob  91,0 g  65,5 g
 Bílkoviny  0,1 g  0 g
 Sůl  0 g  0 g

Složení

  • Škrob - patentovaná forma Vitargo®

Informace

  • Sacharidový nápoj v prášku.
  • Vyrobeno v zařízení zpracovávající mléko, sóju, vejce, lepek a výrobky z nich.
  • Skladujte v chladu a suchu.

Výrobce: Swecarb AS, Skeppsbron 11, 39231 Kalmar, Sweden

Doplňkové parametry

Kategorie: Vitargo
Hmotnost: 5.9 kg
Forma: sypké
Gramáž: 5000 g
GramážDetail: 5000 g
Výrobce: Vitargo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: