Kešu krém Vaječňák

Kód: Z8730_C30153
199 Kč
Skladem
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
10.5.2024
Možnosti doručení
Jemný kešu krém s bílou čokoládou s vanilkou a vaječnorumovou příchutí.

Detailní informace

Široký výběr pro sportovce i rekreanty
Široký výběr
pro sportovce i rekreanty
Ověření výrobci sportovní a zdravé výživy
Ověření výrobci
sportovní a zdravé výživy
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
stačí nás kontaktovat

Detailní popis produktu

Přemýšleli jsme, čím bychom Vám na letošní Vánoce udělali největší radost, a vznikl z toho náš Vaječňák - jemný kešu krém s bílou čokoládou s vanilkou a vaječnorumovou příchutí. Po otevření skleničky ucítíte vůni vanilky a příjemně nasládlé rumové aroma, v puse se Vám rozpustí bílá čokoláda s kešu oříšky. Po našem Vaječňáku se neopijete, takže si ho můžete dopřát kdykoliv a kdekoliv. Zpříjemněte si čekání na Ježíška.

Ideální na vaření, k dochucení sladkých a slaných pokrmů nebo k přímé konzumaci.

  • bez palmového tuku
  • bez lepku

Tabulka nutričních hodnot:

100 g
energetická hodnota2383 kJ/573 kcal
bílkoviny17 g
sacharidy33 g
- z toho cukry19 g
tuky41 g
- z toho nasycené mastné kyseliny15 g
vláknina2 g
sůl0,24 g

Složení:

  • mletá jádra kešu ořechů 56 %, bílá čokoláda s kousky vanilky 30 % (třtinový cukr, kakaové máslo, mléko sušené, emulgátor sójový lecitin, vanilkový extrakt, vanilka kousky), pasterovaný sušený vaječný bílek 6 % (vaječný bílek, regulátor kyselosti kyselina citronová), ghí (bezvodý máselný tuk), rumové aroma, přírodní vanilkové aroma

Upozornění:

Po otevření spotřebujte do 60 dnů. Uchovávejte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření. Případná olejovitá vrstva na povrchu není na závadu, jedná se o přirozený jev. Před konzumací promíchejte. Určeno k přímé spotřebě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Oříškové krémy
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: