Nízkokalorický dresink ForPro® - 375 ml, caesar salát

Kód: Z8025_C29345 Z8025_C29346 Zvolte variantu
119 Kč
Skladem Skladem Zvolte variantu
Velikost
Barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
18.6.2024 18.6.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Perfektní a lahodný nízkokalorický dressing bez tuku vhodný i do přísných diet.

Detailní informace

Široký výběr pro sportovce i rekreanty
Široký výběr
pro sportovce i rekreanty
Ověření výrobci sportovní a zdravé výživy
Ověření výrobci
sportovní a zdravé výživy
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
stačí nás kontaktovat

Detailní popis produktu

Nízkokalorické dresinky bez tuků a přidaných cukrů Near Zero Calorie jsou perfektní přísadou pro mnoho různých druhů jídel, včetně salátů, sendvičů a hamburgerů, můžete je využít jako dipy k masům, k sýru a dalším pokrmům. Dresinky mají velmi nízký obsah kalorií a cukrů, proto můžete všechny vynikající příchutě používat i v dietě, kdy nechcete zařazovat klasické kalorické dresinky. Vyzkoušejte různé příchutě a Vaše oblíbená jídla budou ještě chutnější.

✅ vhodné do diety ✅ bez lepku ✅ bez tuku a přidaného cukru ✅ vegan [zbozi:8023,8034]

Nízkokalorické dresinky ForPro® se hodí jak pro běžnou stravu, tak do redukčních diet i řady specifických výživových směrů. Jsou bez tuku a jen s minimálním množstvím (výhradně přirozeně obsaženého) cukru. Stejně jako u všech produktů ForPro® i zde jsou použity jen prvotřídní suroviny, díky kterým vznikla dokonalá receptura zachovávající výborné chutě a splňující nejpřísnější nutriční požadavky. Nízkokalorické dresinky ForPro® jsou nejlepší volbou pro všechny, kteří si chtějí dochutit svá oblíbená jídla bez výčitek. [o-znacce-forpro] [soutez-forpro]

Nízkokalorické dresinky Near Zero Calorie Dressing:

  • bez lepku
  • bez laktózy
  • bez tuku
  • bez přidaného cukru (obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry)
  • velmi nízký obsah (přirozených) cukrů
  • velmi nízký obsah kalorií
  • vhodné pro vegany

Ochutnejte výborné varianty:

  • Ceasar salát. Unikátní chuť zálivky je výsledkem přidaného octa, bylinek, koření a citrusové vlákniny. Je perfektním kořením pro mnoho různých druhů jídel, včetně salátů a sendvičů.
  • 1000 ostrovů. Jeden z nejoblíbenějších dresinků, jehož jedinečná chuť je výsledkem přidaného octa, koření, bylinek, citrusové vlákniny a rajčatové omáčky. Je to perfektní směs koření pro mnoho různých druhů jídel, včetně salátů, sendvičů a hamburgerů.

Doporučení k použití:

  • před použitím pečlivě protřepejte
  • dávku 5 ml použijte na Vaše oblíbená jídla, užívejte dle potřeby, jídlo zkonzumujte hned po připravení
  • ergonomické balení a víčko bez odkapávání zajišťuje, že přidáte přesně takové množství, jaké chcete, ať už omáčky používáte doma, nebo na cestách
  • [tip] lahodné dresinky můžete použít i k dochucení těstovin Triple Zero, do různých salátů, sendvičů, burgerů nebo jako dip k různým druhům masa, sýrů a dalších oblíbených pokrmů

Tabulka nutričních hodnot:

100 g
caesar1000 ostrovů
energetická hodnota27 kJ/6 kcal26 kJ/6 kcal
bílkoviny0,2 g0,2 g
sacharidy1,2 g1,1 g
- z toho cukry< 0,1 g0,1 g
tuky< 0,1 g< 0,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny< 0,1 g< 0,1 g
vláknina2,5 g2,5 g
sůl2,3 g1,95 g

Složení:

Caesar salát

  • voda, ocet, sůl, zahušťovadla (celulózová, xanthanová a guarová guma), citrusová vláknina, bylinky, koření, regulátor kyselosti kyselina citronová, barvivo oxid titaničitý, konzervant sorban draselný, sladidlo sukralóza

1000 ostrovů

  • voda, ocet, zahušťovadla (celulózová, xanthanová a guarová guma), citrusová vláknina, sůl, rajčatová pasta, bylinky, koření, regulátor kyselosti kyselina citronová, barvivo oxid titaničitý a karoteny, konzervant sorban draselný, sladidlo sukralóza, extrakt z černého kořene

Upozornění:

Se sladidlem. Skladujte na suchém a chladném místě mimo dosah mrazu a zápachů. Před použitím protřepejte. Chraňte před slunečním zářením a teplem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: