Glutamine Amino Acid

Kód: Z8819_C30333
399 Kč
Skladem
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Glutamin v sypké formě pro podporu tvorby svalů.

Detailní informace

Široký výběr pro sportovce i rekreanty
Široký výběr
pro sportovce i rekreanty
Ověření výrobci sportovní a zdravé výživy
Ověření výrobci
sportovní a zdravé výživy
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
stačí nás kontaktovat

Detailní popis produktu

100% fermentovaný L-glutamin. L-glutamin je nejrozšířenější aminokyselinou v našem těle. V kosterním svalstvu se ho nachází dokonce 60 % z celkového množství zastoupených aminokyselin. Má unikátní regenerační schopnost pro náš organismus, oddaluje stav přetrénování a katabolismu svalové hmoty a podporuje obranyschopnost organismu. Glutamin může mít také vliv na produkci růstového hormonu a tím výrazné zkvalitňování svalové hmoty. Naše tělo spotřebovává denně při intenzivním výkonu až 20 g glutaminu, ten čerpá ze svalových bílkovin a dochází k jejich rozpadu. Přívodem glutaminu z vnějšího zdroje zamezíme tomuto negativnímu vlivu.

  • ultra čisté složení
  • 100% přírodní fermentovaný glutamin
  • podpora svalového růstu

Doporučené dávkování:

  • užívejte 10 - 20 g Glutamine Amino Acid denně, a to v dávce 5 - 10 g po výkonu a dalších 5 - 10 g před spaním
  • 5 g = 1 odměrka

Tabulka nutričních hodnot:

100 g5 g
L-glutamin99,5 g5 g

Složení:

  • L-glutamin

Upozornění:

Není určeno pro děti, mladistvé do 18 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu v teplotě do 25 °C mimo přímé sluneční záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nenahrazuje pestrou stravu. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Po otevření spotřebujte do 60 dnů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Aminokyseliny
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: