Sušené maso - sépie

Kód: Z8524_C29704
59 Kč
Skladem
Velikost
Barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
6.5.2024
Možnosti doručení
Sušené mořské plody bohaté na bílkoviny - kalmar peruánský z Tichého oceánu. Řezy.

Detailní informace

Široký výběr pro sportovce i rekreanty
Široký výběr
pro sportovce i rekreanty
Ověření výrobci sportovní a zdravé výživy
Ověření výrobci
sportovní a zdravé výživy
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
stačí nás kontaktovat

Detailní popis produktu

Sušené mořské plody bohaté na bílkoviny, solené - kalmar peruánský z Tichého oceánu. Tenké proužky libového masa chobotnice (kalamáry, sépie), vynikající pochoutka k pivu a vínu, vysoký obsah bílkovin, nízký podíl tuků. Výrazná chuť i aroma. Určeno k přímé konzumaci.

[zbozi:8525,8526,8519]

  • způsob lovu - vlečné a čeřenové sítě
  • oblast lovu - Tichý oceán, FAO87
  • vyrobeno v Číně

Sušené mořské plody jako například krevety a kalamáry patří mezi nejluxusnější dary moře, které jsou nejen chutné ale i velice zdravé. Jsou to lahůdky, které mají podobné nutriční hodnoty jako sušené maso Beef Jerky. Sušení je tradiční metoda užívaná po staletí. Sušení potravin je nejstarší známá metoda konzervace a takto upravené produkty vydrží i několik let. Ve vhodných klimatických podmínkách je tento způsob poměrně levný a efektivní.

Sušené mořské plody jsou prakticky bez tuku, nízkokalorické, navíc obsahují řadu vitamínů, minerálů a nenasycených omega-3 mastných kyselin. Tyto delikatesy můžete, stejně jako sušené maso Beef Jerky, využít jako lahůdky při chvílích relaxace či hubnutí.

Tabulka nutričních hodnot:

100 g
přírodní
energetická hodnota1034 kJ/244 kcal
bílkoviny25,4 g
sacharidy37,2 g
- z toho cukry21,9 g
tuky1,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny1,1 g
sůl8,7 g

Složení:

Přírodní

  • kalmar peruánský (Dosidicus gigas) 67,1 %, sladidlo sorbitol, cukr, sůl, laktóza, zvýrazňovač chuti E 621 (glutamát sodný), konzervant E 202

Upozornění:

Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky. Skladujte při teplotě -18 až 25 °C.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: