Sušené maso Bullseye Meats Beef Jerky - 25 g, original

Kód: Z8519_C29681 Z8519_C29682 Z8519_C29683 Zvolte variantu
58 Kč
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Velikost
Barva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
23.4.2024 23.4.2024 23.4.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Pevné proužky prémiového hovězího sušeného masa. Svačina s vysokým obsahem bílkovin!

Detailní informace

Široký výběr pro sportovce i rekreanty
Široký výběr
pro sportovce i rekreanty
Ověření výrobci sportovní a zdravé výživy
Ověření výrobci
sportovní a zdravé výživy
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
stačí nás kontaktovat

Detailní popis produktu

Pevné proužky prémiového hovězího sušeného masa od firmy Snack Time. Svačina s vysokým obsahem bílkovin! Sušené a kořeněné. Lahodná, na proteiny bohatá, bezlepková a nízkotučná pochoutka z plátků prvotřídního hovězího masa. Bullseye Meats Jerky je z 96 % bez tuku, nízkokalorické a je mnohem zdravější než například klasické chipsy. 100 g Jerky představuje 280 g čerstvého masa servírovaného třeba v restauraci - takto ho ale můžete mít vždy u sebe a kdykoliv chcete!

[zbozi:8522,8520,8523]

Sušené maso se skvěle hodí pro všechny sportovní a rekreační aktivity. Když jedete na výlet, lyžovat, sjíždět vodu, věnujete se turistice, popř. cyklistice, a cítíte se trochu hladoví, nebo jen popíjíte s přáteli, bavíte se... vezměte si sušené maso Beef Jerky!

100 g sušeného masa v produktu je vyrobeno z 280 g hovězího masa.

  • classic - jemné, výborné pro Vaši „drahou polovičku“ a děti
  • original - středně ostré, mírně kořeněné
  • uzené (smoked) - jemné s kouřovým aroma
  • teriyaki - středně kořeněné, orientální
  • cajun hot (pálivé) - kořeněné, extra ostré
  • bez lepku
  • bez glutamátu
  • bohaté na bílkoviny
  • 100 g produktu = 280 g čerstvého masa (balení 25 g je tedy vyrobeno ze 70 g masa)

Po celém světě má sušené maso velkou řadu příznivců, především mezi sportovci všeho druhu (cyklisté, horolezci, turisté), mezi lidmi žijícími zdravým životním stylem, ale i jako pochutina ke sklence vína, piva či při sledování televize. Je stále více oblíbené jako pochutina při posezení s přáteli, podobně jako bramborové lupínky, pražené oříšky apod. Díky nízkému zastoupení tuků je nejen chutné, ale i zdravé, a díky vysokému obsahu bílkovin i výživné! Jerky jsou určené k přímé spotřebě, stačí jen otevřít sáček!

Sušení je jeden z nejstarších způsobů úpravy jídla pro dlouhodobé skladování. Tuto metodu využívali již staří Egypťané pro skladování masa, ovoce i ostatních potravin. Téměř k dokonalosti to ovšem dovedli Indiáni. Maso jednoduše sušili na sluníčku. Navíc se zachováním maximální dávky energie při minimální hmotnosti. Sušené maso jim tak usnadňovalo jejich kočovný život spojený s dlouhým putováním. S vynálezem elektřiny pak začali lidé potraviny uchovávat v chladicích boxech. Dnes se k Jerky vracíme jako k energeticky vydatné a zdravé potravině.

Tabulka nutričních hodnot:

100 g 
classicoriginaluzené teriyaki cajun hot
energetická hodnota1110 kJ/263 kcal1139 kJ/269 kcal 1212 kJ/287 kcal1178 kJ/279 kcal1113 kJ/263 kcal
bílkoviny49,4 g53 g 50,8 g 46 g 47,6 g
sacharidy6 g4 g8,3 g11,4 g7 g
- z toho cukry4,6 g3 g4,2 g 8,4 g 5 g
tuky4,5 g5 g5,6 g6 g5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny2 g2 g 2,1 g2 g2 g
sůl4 g4 g3,8 g4 g3,6 g
25 g      
classicoriginaluzené teriyaki cajun hot
energetická hodnota 278 kJ/66 kcal285 kJ/68 kcal303 kJ/72 kcal295 kJ/70 kcal 278 kJ/66 kcal
bílkoviny12,4 g13 g12,7 g 11,5 g 12 g
sacharidy1,5 g1 g2 g3 g1,8 g
- z toho cukry1,2 g0,8 g1 g 2 g1,3 g
tuky1,1 g1,3 g1,4 g1,5 g1,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,5 g0,5 g 0,5 g 0,5 g 0,5 g
sůl1 g1 g1 g1 g0,9 g

Složení:

Všechny varianty

  • hovězí maso, sůl, cukr, směs koření, dextróza, maltodextrin, sójový proteinový izolát, antioxidant kyselina askorbová, konzervant dusitan sodný
  • 100 g sušeného masa je vyrobeno z 280 g hovězího masa

Upozornění:

Skladujte při teplotě 0 - 30 °C. Absorber kyslíku uvnitř balení není určen k požití.

Doplňkové parametry

Kategorie: Maso
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: