Sušené maso Snakit Beef Jerky - 40 g, tradiční
Kód: Z8522_C29697 Z8522_C29696 Z8522_C29698 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Pevné proužky prémiového hovězího sušeného masa od firmy Snakit. Svačina s vysokým obsahem bílkovin! Sušené a kořeněné. Lahodná, na proteiny bohatá a nízkotučná pochoutka z plátků prvotřídního hovězího masa. Snakit Jerky je nízkokalorické a je mnohem zdravější než například klasické chipsy. 100 g Jerky představuje 243 - 286 g čerstvého masa - takto ho můžete mít vždy u sebe a kdykoliv chcete![zbozi:8523,8520,8519]
Sušené maso se skvěle hodí pro všechny sportovní a rekreační aktivity. Když jedete na výlet, lyžovat, sjíždět vodu, věnujete se turistice, popř. cyklistice, a cítíte se trochu hladoví, nebo jen popíjíte s přáteli, bavíte se... vezměte si sušené maso Beef Jerky!
100 g sušeného masa v produktu je vyrobeno z 243 - 286 g hovězího masa dle příchuti.
- tradiční - se sójovou omáčkou, kombinuje odstíny slané, sladké a pepřové chuti
- BBQ - příchuť grilovací omáčky barbecue s kouřovým aroma
- pálivé sladké - kombinace sladkého a pálivého
- rajčatová salsa - lahodná rajčatová chuť, bez lepku a GMO
- bez glutamátu
- bohaté na bílkoviny
- 100 g produktu = 243 - 286 g čerstvého masa (balení 40 g je tedy vyrobeno ze 97 - 114 g masa)
Po celém světě má sušené maso velkou řadu příznivců, především mezi sportovci všeho druhu (cyklisté, horolezci, turisté), mezi lidmi žijícími zdravým životním stylem, ale i jako pochutina ke sklence vína, piva či při sledování televize. Je stále více oblíbené jako pochutina při posezení s přáteli, podobně jako bramborové lupínky, pražené oříšky apod. Díky nízkému zastoupení tuků je nejen chutné, ale i zdravé, a díky vysokému obsahu bílkovin i výživné! Jerky jsou určené k přímé spotřebě, stačí jen otevřít sáček!
Sušení je jeden z nejstarších způsobů úpravy jídla pro dlouhodobé skladování. Tuto metodu využívali již staří Egypťané pro skladování masa, ovoce i ostatních potravin. Téměř k dokonalosti to ovšem dovedli Indiáni. Maso jednoduše sušili na sluníčku. Navíc se zachováním maximální dávky energie při minimální hmotnosti. Sušené maso jim tak usnadňovalo jejich kočovný život spojený s dlouhým putováním. S vynálezem elektřiny pak začali lidé potraviny uchovávat v chladicích boxech. Dnes se k Jerky vracíme jako k energeticky vydatné a zdravé potravině.
Tabulka nutričních hodnot:
100 g | ||||
---|---|---|---|---|
tradiční | BBQ | pálivé sladké | rajčatová salsa | |
energetická hodnota | 1267 kJ/302 kcal | 1178 kJ/280 kcal | 1356 kJ/323 kcal | 1255 kJ/299 kcal |
bílkoviny | 61 g | 54 g | 57 g | 59 g |
sacharidy | 3 g | 6 g | 12 g | 5 g |
- z toho cukry | 3 g | 4 g | 11 g | 1 g |
tuky | 5 g | 4,5 g | 5 g | 5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 3 g | 2 g | 4 g | 3 g |
sůl | 2,8 g | 1,9 g | 1 g | 1,6 g |
Složení:
Tradiční
- hovězí maso, sójová omáčka (sójové boby, sůl, pšeničná mouka), sůl, cukr, maltodextrin, česnek, cibule, koření, kouřové aroma, regulátor kyselosti kyselina citronová, konzervant dusitan sodný
- 100 g sušeného masa je vyrobeno z 275 g hovězího masa
BBQ
- hovězí maso, sójové boby, pšeničná mouka, ječný ocet, ančovičky, cukr, sůl, maltodextrin, dextróza, koření a ochucovadlo (vč. celeru a hořčice), kouřové aroma, regulátor kyselosti kyselina citronová, konzervant dusitan sodný
- 100 g sušeného masa je vyrobeno z 243 g hovězího masa
Pálivé sladké
- hovězí maso, cukr, rýžový ocet, sójová omáčka (sójové boby, pšeničná mouka), koření, česnek, zázvor, maltodextrin, regulátor kyselosti kyselina citronová, konzervant dusitan sodný
- 100 g sušeného masa je vyrobeno z 257 g hovězího masa
Rajčatová salsa
- hovězí maso, sójové boby, rýžový ocet, směs koření (maltodextrin, škrob, koření, paprikový extrakt), cukr, sůl, regulátor kyselosti kyselina citronová, konzervant dusitan sodný
- 100 g sušeného masa je vyrobeno z 286 g hovězího masa
Upozornění:
Skladujte při pokojové teplotě. otevřené balení zkonzumujte do 2 dní. Absorber kyslíku uvnitř balení není určen k požití.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.